Lidt om vores guide og ledsagerske

Ledsagerske Nina

Nina til venstre med en kollega i Goethe Instituts Hal (Vitebsk, Hviderusland)

Hej! Mit navn er Nina og jeg skal følge med på vores hele turen. Det er mig, som skal hjælpe dig med at organisere  din tur og hvordan den går, når vi udforsker Hviderusland. Jeg vil mødes med dig i lufthavnen, registrere dig på hotellet, fortælle om andre vigtige ting, som du skal vide, når du er på turen.

Jeg taler dansk, engelsk og lidt tysk, så vi vil  forstå hinanden.

Du har måske allerede læst noget om mig på denne hjemmeside, fordi det er mig, som er klar til at hjælpe dig ikke kun med rejser, men også med oversættelser og sprogundervisning.

Glæder mig til at møde dig! Vi ses i Hviderusland!

 

 

Guide Lisa

Lisa til højre med en turist fra Zimbabwe (Minsk, Hviderusland, foran Nationalbibliotek)

Hej, jeg hedder Lisa og jeg er din tur guide. Jeg har arbejdet som tur guide i et år med at opdage Hviderusland med mine turister. Jeg arbejder med både store og små grupper. Geografien af mine turister er meget bred: Indien, Kina, Polen, Holland, Danmark, USA, Thailand, Tyskland, Italien, Zimbabwe og osv. Og med dem holder jeg stadig kontakten. Jeg respekterer kultur og alder af mine turister, derfor tager jeg alle mine udflugter til den gruppe, jeg har. Jeg får folk til at blive forelsket i mit land.

Jeg er uddannet fra Minsk sproglige universitet i 2017 og taler 2 fremmedsprog, spansk og engelsk. Jeg besøger regelmæssigt Spanien, da det er min sjæls land. Og Hviderusland er mit fædreland, og jeg kan lide at opdage det mere og mere.

Jeg har erfaring med at arbejde for International Radio “Hviderusland”. Jeg elsker at bruge min fritid til at spille guitar, synger og sejler i både på en søer.

Spændt på at vise og fortælle dig masse interessante ting til om mit fædreland!

 

 

 

 

 

Kontaktoplysninger