Kultur rejser til Hviderusland

Indtil for nylig var Hviderusland et lukket land, hvor indgangen kun blev udført til udenlandske turister med visum. Nu er det ikke nødvendigt (hvis turen er op til 30 dage), og du har en fantastisk mulighed for at udforske det eksotiske land, som Hviderusserne selv ved ligger de i centrum af Europa 🙂 Du vidste ikke, at Europas centrum er her i Hviderusland, vel? 🙂 Jeg er sikker på, at du ikke ved meget om dette mystiske land, men jeg er klar til at hjælpe dig med dette.

Jeg vil hjælpe med at organisere forskellige ture om emner, der passer til dig. Man må kun afgøre, hvad du vil begynde at vide om Hviderusland: måske er det Belovezhskaya Pushcha – den største nationalpark i Belarus https://npbp.by/eng/about/ , eller gamle slotte, der er opført på UNESCOs kulturliste http://mirzamak.by/en/ , og måske vil du være interesseret i Hvideruslands militære historie, og du vil gerne lære de mindesmærker og monumenter tilbage efter anden verdenskrig http://www.brest-fortress.by/en/ , http: // www.khatyn.by/en/ . Selvfølgelig vil vi være i stand til at være opmærksom på hovedstaden i Belarus Minsk, besøge oversigtsstedet for det største bibliotek i Hviderusland og se byen fra en fugleperspektiv https://en.wikipedia.org/wiki/National_Library_of_Belarus .


Alt dette og meget mere venter dig i Hviderusland!
P.S. Her er listen over mest populære steder og aktiviteter at gøre i Hviderusland! Du kan tjekke det først, og jeg kan hjælpe dig med at organisere din rejse efter dine ønsker.
https://www.tripadvisor.com/Attractions-g294447-Activities-Belarus.html

Senere i efteråret vil jeg annoncere her på websiten nogle ture på 5-7 dage til områderne som beskrevet. Turene vil blive i foråret og sommeren 2019 og jeg vil være jeres guide på hele turen.

 

 

Med hilsen
Nina Harelyshava

PS: jeg er født og opvokset i Hviderusland er 26 år gammel og har været i Danmark for at lære det Danske sprog. Jeg taler mit modersmål, Dansk/tysk og Engelsk på højt nevo. Jeg arbejder også for et Dansk firma som handler med et hvidrussisk fabrik.

Kontaktoplysninger