Dansk

Hej!
Jeg hedder Nina.

Velkommen til min verden.

Jeg er født i russisk talende land, for at være præcis er mit fædreland Hviderusland, hvor jeg har studeret og fået min universitets uddannelse som filolog, oversætter og vejleder.

Siden jeg var ung, har jeg haft min store interesse i fremmedsprog. Derfor har det altid været interessant for mig at studere sprog, engelsk (som første fremmedsprog), tysk, spansk, fransk og dansk.

Mit danske startede jeg med at lære selv og fortsatte på Jyderup højskole i Danmark.

I Danmark, har jeg bemærket, at der er forskellige situationer, som kan føre til forskelige behov, for eksempel behovet for at oversætte fra dansk til russisk, russisk til engelsk og omvendt.

Eller behovet for at lære sproget (russisk), hvis du f.eks er studerende. I Rusland eller nogle andre russisktalende (eller delvis russisktalende) lande (Hviderusland, Ukraine, Litauen, Letland, Estland og så videre). Eller måske har du bare en interesse for at lære dette udbredte sprog.

Som en erfaren certificeret lærer tilbyder jeg undervisning i russisk og engelsk via Skype.

Du vil få glæde af mine uddannelser som oversætte, hvor jeg tilbyder min hjælp med oversættelse af det sprogmateriale, som du ønsker oversat.

Find flere oplysninger  herinde på min webside, hvad jeg kan tilbyde dig hjælp, med oversættelse, tolkning og online (skype) undervisning.

Tilbyder min ekspertise indenfor undervisning i russisk, dansk, engelsk. Kig endelig rundt på siden og har du spørgsmål eller har du opgaver, som ikke er synligt på siden, så kontakt mig endelig via telefon eller pr. mail: Nina@russisktolk.dk. Du er også velkommen til at udfylde nedenstående formular, med dine ønsker, sammen med dine kontakt oplysninger, så vil du hører fra mig hurtigst muligt.

Kontaktoplysninger